nrgia.hu

Speciális daru & Szállító plattform

Speciális daruzáshoz időnként speciális szállítás is párosul.A berendezést a daru mellé kell juttatni, vagy mellőle el kell tudni szállítani. A helyigény sokszor korlátozott egy nagy darunak, így a mi megoldásunk a spciális hernyótalpas darunkban és a társában rejlik.

A JEKKO SPX 650 & AlmaCrawler Multiloader 2.5 egy verhetetlen páros ( Klikk az AXIÁL fotóra / youtube video) szűk és mostoha körülmények között végezendő munkáknál. A szállító plattform 15-20 fokos emelkedőn, vagy akár lejtőn autómatikusan vízszintezi a rakfelületét. A platójához kötött 2,5 tonnás berendezésekkel, vasszerkezetekkel, transzformátorokkal, és az üvegesek által használt termékállványokkal, nem utolsó sorban a kertépítők több száz kilós földlabdás ültetésre váró fáival is beszállítja az emelési pontra málhásként a rákötözött szerkezeteket, gépeket, tárgyakat és növényeket.

Medencét, jakuzzit kellene az ingatlan mögé bedaruzni? Nincsen csak 2-3 méter széles csík az ingatlanos mellett? A szállító plattform beviszi a kicsdaru beépíti…

A gép hernyó talpai nem hagynak nyomot csarnokok padlózatán! kimondottan környzetbarát, mivel csak akkumulátorról üzemel távirányítón keresztül. A gép saját tömege 1800 kg.

Budai várba fel a lépcsőn? Lehet az sem akadály számára…!