nrgia.hu

Kicsidaru, PÓKDARU, MINIDARU

JEKKO SPX 650 kicsidaru ( mini daru, pók daru, spyder crane ) (AXIÁL-os VIDEO klikkk a felső fotóra / youtube) kinek melyik asszociál előbb a gondolatába. 2023-as beszerzésünk, mellyel minden olyan megközelíthetetlen helyre esélyes a bejutás és a munka elvégzése amit a nagy „KCR” önrakodósunkkal nem tudunk elvégezni. A 12 tonnás gépszállító MAN TGL 8.180 trailerünkön tud utazni könnyen, és rugalmas gyors megoldást nyújtva a telephelyünkről a munkaterületre való elvégezendő munkákhoz.

Alkalmazható csarnok munkában akár 3 x 32 Amper 380 Volt 5 póluson vételezhető áramforrásról is.

Gumihevederjei nyomot nem hagynak így a kényes gyártócsarnokok padozatai nem fognak a fekete guminyomtól feltakarítatlanul hónapokig a mi munkánkra emlékeztetni.

Kisegítő emelő berendezése a GRIP S800 üvegmegfogó vacuum lift, mellyel 800 kg-ig emelheti az üvegesek örömére! Az üvegtáblákat, és minden olyan sík terméket amire a vacuum hatására a tappancsok rá tudnak tapadni a daru horgára akasztva felemeli.

Emelési kapacitása. Maga előtt közvetlen 5000 kg. Alap gémmel 17,5 m / 2000 kg, JIB toldattal 23,6 m / 800 kg. Talpalás nélkül 800 kg -al tud sétálni!